JO13-2 weer met beide benen op aarde

Toegevoegd op 19 maart 2017 om 00:00 door Peter Lieffering
Whatsapp Facebook Twitter
JO13-2 weer met beide benen op aarde
Schiedam 18 maart 2017,

Na 2 heerlijke wedstrijden op rij stond vandaag de topper tegen de nummer 2 op het programma, Waar we thuis 2-2 hadden gespeeld tegen de in onze ogen best voetballende ploeg in deze competitie was het kijken hoe onze jongens het er vanaf zouden brengen in Schiedam.

De voortekenen waren al niet goed want op de training afgelopen week werd er door sommige niet goed en met 100% inzet getraind.

Ondanks de heerlijke wedstrijden is 100% concentratie op de trainingen een must zeker voor aanvang van wedstrijden is de wil om alles te geven zo belangrijk. Dat we niet alles kunnen winnen is niet erg, fouten maken hoort bij het voetballen maar slap aan een wedstrijd beginnen kan niet. En dat is wat precies PPSC wel deed zonder 1 mopperend woord onderling te zeggen als er toch iets fout ging, daar kunnen wij nog een voorbeeld aan nemen.

De wedstrijd was al na 20 minuten beslist door het goede snelle spel van PPSC 4-0 wat ook de ruststand was. In de rust nog wel meegegeven dat we de afgelopen 2 weken iedere 2e helft er 5 maakte. En we zagen inderdaad een ander FCZ dat er toch wel iets van wilde maken en binnen 2 minuten stonden we op 4-2 waar de 4-3 eerder zou kunnen vallen dan de 5-2.

Helaas was het schitterende kopbal uit een hoekschop van PPSC die de 5-2 betekende en als de wedstrijd al niet gespeeld was was hij het nu. 6-2 verlies en weer met beide benen op aarde.

Volgende week thuis tegen DVC om 13.30 uur
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs