JO13-2 lekker op dreef

Toegevoegd op 1 april 2017 om 00:00 door Peter Lieffering
Whatsapp Facebook Twitter
JO13-2 lekker op dreef
Zoetermeer 1 april 2017

Na een heerlijk weekje trainen en oefenwedstrijd tegen Sparta moesten de JO13-2 zich weer opladen voor de wedstrijd tegen RKDEO. van onderschatting mocht geen enkele sprake zijn zeker niet na de goede start vorige week tegen DVC.

Met een goede voor bespreking wist iedereen wat hij moest doen en de start was ook redelijk.
Minder zoals vorige week tegen DVC maar wel scherp. De juiste looplijnen, kort dekken, tegenstander voor je houden zodat hij niet makkelijk kan opendraaien zijn de wekelijkse opmerkingen die genoemd worden bij de voor en na besprekingen.Hierin was niet iedereen even scherp vandaag maar toch werd er collectief goed gespeeld.

Heel veel kansen kregen we op een ruime score in de 1e helft helaas was het maar 2-0.
In de 2e helft werd er een kleine omzetting gedaan en werd het voetbal weer iets meer maar ook het gevaar werd groter door 2 tegen doelpunten die voorkomen hadden kunnen worden door goed scherp te blijven. Gelukkig hebben we dit seizoen laten zien dat we als team een mindere periode in een wedstrijd ook kunnen ombuigen en dat deden we ook.

Aan de 6-2 overwinning was niets op af te dingen met nog 2 wedstrijden te gaan in deze competitie is plaats 3 nog steeds mogelijk.

Volgende week vroeg uit spelen in Rotterdam tegen MAENSE.
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs