DVC krijgt koekje van eigen deeg

Toegevoegd op 25 maart 2017 om 00:00 door Peter Lieffering
Whatsapp Facebook Twitter
DVC krijgt koekje van eigen deeg
Zoetermeer 25 maart 2017

De wedstrijd vandaag was de 3e op rij tegen een top 4 team. DVC was eerder in de competitie te sterk voor ons zeker door al die grote jongens en fysiek spel.

Na een goed pak slaag vorige week tegen PPSC mochten we om 13.30 uur aantreden tegen de JO13-1 van DVC. In de gang van de kleedkamer waren de jongens uit Delft erg overtuigd dat ze onze 1ste jaars D eens een flinke nederlaag toe gingen brengen. Met die wetenschap werd de wedstrijd bespreking gestart met een flashback van vorige week.

Snel druk zetten op alle fronten en binnen 10 seconden de bal weer in bezit hebben vooral geen fysiek duel opzoeken maar voetballend oplossen.

Op veld 4 scheen het heerlijke zonnetje met wel een stevig windje en even voor 13.30 uur floot scheidsrechter Joël Stokvis voor het begin van de wedstrijd.

Onze jongens gingen goed van start en alle opdrachten werden goed uitgevoerd, hetgeen resulteerde in snelle aanval welke werd afgerond op schitterende wijze binnen 2 minuten.

Nog geen 15 minuten later was het weer raak voor FC Zoetermeer, DVC was erg onder de indruk en begon ongemakkelijk te voetballen.
Wat wij regelmatig horen is dat als wij beter voetballen dat de tegenstander hun dag niet heeft wij zeggen dan dat is de kwaliteit van dit team dat ze het voetballend andere teams heel moeilijk kunnen maken.

In de rust werden de jongens gewaarschuwd dat er wellicht meer fysiek spel zou komen omdat DVC echt met een overwinning terug naar huis wilde gaan.

De druk werd groot maar ook onze verdediging en doelman waren in goede doen vandaag net als de rest van het team. Gelukkig wisten wij nog 1x te scoren in de 2e helft en de 3-0 overwinning was geheel terecht en later in de gang van de kleedkamers was het..............
inderdaad erg stil, wij zeggen dan een koekje van eigen deeg.

As maandag gaan we oefenen tegen en bij de betaald voetbal organisatie Sparta.
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs