jammer van de laatste wedstrijd

Toegevoegd op 22 april 2017 om 00:00 door Peter Lieffering
Whatsapp Facebook Twitter
jammer van de laatste wedstrijd
Zoetermeer, 22 april 2017

De laatste competitiewedstrijd van het seizoen stond vandaag op het programma. REMO was de tegenstander welke ook de eerste was in deze competitie. Daar waar we met 2-4 overwinning weg gingen uit Den Haag na 2-0 achter te zijn gekomen wisten we wat we konden verwachten. Vooraf in de bespreking gewaarschuwd voor de snelle spits en het karakter van deze spelers.

Een team wat het afgelopen seizoen gegroeid is zoals ons team moet met de kwaliteit welke wij hebben dit voetballend kunnen oplossen. De vorige wedstrijd waren we onder de indruk van de fysieke jongens van MAENSE en ook afgelopen week tijdens het paas toernooi was het vaak de indruk, angst en niet de wil om duels te willen winnen de oorzaken waarom er niet goed werd gespeeld.

Dit alles goed van te voren doorgenomen met de groep was het begin van de wedstrijd wederom teleurstellend. Snel op een 2-0 achterstand en niet voetballend de oplossingen zoeken. Als de tegenstander 4-4-2 speelt moeten we zo ondertussen wel zelf de oplossing weten te vinden en niet ons eigen middenveld maar laten zweten.
Gelukkig viel de 1-2 net voor rust.

In de rust duidelijk de punten op de i gezet zodat we met een andere opstelling en speelstijl het veld in gingen. Het duurde toch nog ruim 15 minuten voordat we de man meer achterin goed gingen gebruiken. Helaas was de wil er niet om collectief te winnen. Uitzonderingen zijn er natuurlijk altijd, we noemen nooit namen maar Kwame was vandaag de enige speler die zijn goede niveau wist door te trekken.

De wedstrijd verloren met 1-2 en daarmee dit seizoen afgesloten met een geweldige 4e plaats in de 1e klasse.

De belangrijkste tip welke de trainers de spelers meegaven na wedstrijd was, je speelt zoals je traint. Hiermee bedoelen dat we op selectietrainingen 100% beleving willen zien helaas was dit de laatste trainingen niet aanwezig bij enkele en we zijn goed als iedereen zijn niveau haalt zo niet zijn we een middelmatig team.

We zullen binnenkort een overzicht maken met de hoogtepunten van dit seizoen en ja dat zijn er gelukkig veel. De trainingen zullen we binnenkort aanpassen naar het komende seizoen
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs