JO13-2 mocht niet winnen!

Toegevoegd op 9 april 2017 om 00:00 door Peter Lieffering
Whatsapp Facebook Twitter
JO13-2 mocht niet winnen!
8 april Rotterdam.

Nog 2 wedstrijden te spelen in deze competitie en zeker niet de makkelijkste. Vandaag FC Maense waar we thuis 0-0 hadden tegen gespeeld.Tijdstip wel heel vroeg 08.30 uur in Rotterdam.

Tijdens de warming up zagen we al de grote aanvoerder die het ons ook al lastige maakte tijdens de thuis wedstrijd waar Maense slechts 1 wissel bij zich had. Nu spelen we in Rotterdam en was de bank gevuld met 5 wisselspelers en 2 die zich continue aan het warm lopen waren.

Maar zoals vaak geschreven en gezegd de grote en sterke spelers die we tegenkomen in deze 1e klasse zijn inderdaad sterker maar voetballend niet altijd beter en daar trainen we iedere week keer op keer op.

De wedstrijd werd gespeeld in een te laag tempo en de indruk van de grote mannen van FC Maense maakt bij sommige toch veel indruk hetgeen het teamspel niet goed doet.
Een snelle achterstand van 2-0 was ook een feit wat ook de ruststand was. In de rust probeerde de trainers de koppies weer de goed kant op te zetten. Formeel ook nog even de KNVB lijst bekeken en na onze klacht werd het speelformulier in de rust toch nog snel aangepast.

Voor aanvang van de 2e helft was de bank van Maense nog uitgebreider geworden en de gemiddelde lengte per speler wederom gestegen.

De jongens hadden de opdrachten goed opgepakt en de snelle aansluitingsgoal werd snel gemaakt. Op voetbal gebied werd deze tegenstander op alle fronten verslagen dat was de grote winst van vandaag. Toch hebben de trainers enkele verbeterpunten gezien die volgend seizoen erg echt uit moeten en daar gaat ook aan gewerkt worden.

Over het vervolg van de wedstrijd zal ik kort zijn. Wat we ook deden we mochten gewoon niet winnen vandaag, daar werd alles aan gedaan. Het 5-4 verlies voelde niet goed bij de spelers en aanhang. Toch gingen de complimenten naar onze jongens dat ze onder deze omstandigheden toch tot de laatste seconden bleven strijden.

Komende week trainen, schoolvoetbal en 2e paasdag toernooi bij DWO

Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs